Probioticele – 3 beneficii esențiale pentru copii

Probioticele - 3 beneficii esențiale pentru copii
Probioticele – 3 beneficii esențiale pentru copii
5
(4)

Probioticele – 3 beneficii esențiale pentru copii si un supliment alimentar cu o compoziție care acoperă toate cele 3 aspecte importante.

Beneficii ale probioticelor

1. Reglează tranzitul intestinal

Un aspect important de luat in calcul, la administrarea unui probiotic, este capacitatea acestuia de a regla tranzitul intestinal.

Probioticul reprezintă o soluție, cu efect pe termen lung, pentru o problema cu care se confrunta forte mulți copii, constipația.

Pentru reglarea tranzitului intestinal si înlăturarea constipației se prefera administrarea unui produs ce conține probiotic + prebiotic (fibre).

Tranzitul lent sau foarte accelerat este in strânsă legătura cu flora intestinală. O flora intestinală echilibrata reglează tranzitul și menține sănătatea sistemului digestiv.

De asemenea, digestia si absorbția nutriților se realizează in mod optim când flora intestinala este echilibrata.

Probioticul este prezent, si foarte util, si in schemele de tratament ale enterocolitelor si toxiinfecțiilor alimentare.

2. Susțin imunitatea 

Nu se poate vorbi de o imunitate crescută si de un organism protejat fără o flora intestinală echilibrata. Mare parte din imunitatea organismului este susținută de partea inferioară a sistemului digestiv.

Imunitatea copiilor este strâns legata de flora intestinală. Astfel, un dezechilibru la nivelul florei intestinale scade rezistența organismului la infecții, creste durata de recuperare si mărește severitatea simptomelor.

3. Protejează si refac flora intestinala 

La administrarea antibioticelor, un aspect important este legat de protejarea si ulterior refacerea florei intestinale.

Este cunoscut faptul ca pe lângă efectul benefic al antibioticului, de a distruge bacteriile dăunătoare, acesta înlătura si bacteriile benefice care populează intestinul. Ca urmare a distrugerii florei intestinale apar dezechilibre la nivel digestiv (diaree, constipație, balonare, flatulență), scade rezistenta organismului la infecții, iar sistemul imunitar este slăbit.

Un aspect important in alegerea probioticului este ca acesta sa conțină multe tulpini si de preferat si prebiotice pentru a pentru a reface cat mai rapid flora intestinala.

Cum alegem un probiotic pentru copii

Forma farmaceutica

O forma farmaceutica pentru copii, astfel încât sa fie sa fie potrivita vârstei si sa fie ușor de administrat. Cele mai indicate fiind picăturile sau suspensiile orale.

Gust

Sa aibă un gust plăcut, astfel încât sa fie ușor de acceptat de către copii.

Compoziție

De preferat ca acestea sa conțină atât probiotice, cat si prebiotice (simbiotice).

Ferzym bambini

Ferzym Bambini, un simbiotic (probiotic + prebiotic) cu lăptișor de matca si soc negru care protejează si reface flora intestinala, întărește sistemul imunitar si reglează tranzitul copiilor.

Ferzym Bambini

👉 Vezi prospect 

Pe lângă probiotice si prebiotice, Ferzym Bambini conține si lăptișor de matca si fructe de soc care completează forte bine probioticele in susținerea si întărirea sistemului imunitar al copiilor

Protejează si reface flora intestinala in cazul administrării de antibiotice.

Reglează tranzitul intestinal, fiind util atât in constipatie, dar si in cazul enterocolitelor, pentru limitarea scaunelor diareice dese si apoase.

Compoziție – Ferzym Bambini

  • Probiotice – 7 miliarde U.F.C.
  • Lăptișor de matca – 100 mg
  • Fibre vegetale (prebiotic – Fos) – 500 mg
  • Pulbere din sucul fructelor de Soc

Fructele de soc negru 

Socul are un conținut crescut de vitamina C, un conținut ridicat de fibre si este o buna sursă de antioxidanți. Socul negru este recunoscut pentru proprietățile sale imunostimulatoare.

Lăptișor de matca

Compușii regăsiți in formula lăptișorului de matca au o activitate antibacteriana recunoscuta. Lăptișorul de matca creste răspunsul imun, întărește organismul si îl ajuta sa lupte eficient împotriva infecțiilor bacteriene sau virale.

Ferzym bambini este un supliment alimentar cu conținut de probiotice, prebiotice, lăptișor de matcă și suc din fructe de soc care acoperă toate cele 3 aspecte importante, fiind o alegere optima pentru copii.

👉 Imunitate in primul an de colectivitate

👉 Ferzym Bambini

Cât de util a fost acest articol?

Rating 5 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

2 comments
  1. Bună dimineața! Va rog sa faceți un articol și despre probioticele sau simbioticele cele mai eficiente în constipatie pt adulți și eventual și alte produse( medicamente și suplimente) recomandate.Va mulțumesc!🙏🌈❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like