ACEST WEBSITE NU ESTE DESTINAT PENTRU A INLOCUI RECOMANDARILE MEDICALE!

Atentie!!  Website-ul contine informatii medicale generale. 

 1. Toate informatiile, continutul si materialele acestui website sunt doar pentru scopuri informative si nu au rolul de a inlocui consultarea, diagnosticul si / sau tratamentul medical al unui medic calificat sau al unui alt furnizor de servicii medicale. Daca aveti o urgenta medicala, adresati-va imediat medicului dumneavoastra sau faceti un drum pana la cel mai apropiat spital.
 2. Informatiile continute de Farmacist de Garda nu sunt destinate sa recomande auto-gestionarea problemelor de sanatate. Nu este conceput sa sustina sau sa recomande un anumit tip de tratament medical. In cazul in care orice cititor are intrebari legate de ingrijirea sanatatii, sunati-va imediat sau consultati-va medicul sau furnizorul de servicii medicale. Nici o informatie din acest website nu ar trebui sa fie utilizata de cititor pentru a nu lua in considerare sfaturile medicale si / sau de sanatate sau sa ofere o baza pentru intarzierea consultarii cu un medic sau un furnizor calificat de asistenta medicala.
 3. Nu trebuie sa intarziati sa solicitati sfatul medicului, sa nu luati in considerare sfaturile medicale sau sa intrerupeti tratamentul medical din cauza informatiilor de pe acest site web.
 4. Nu trebuie sa utilizati nici o informatie pentru a initia utilizarea suplimentelor alimentare, a vitaminelor, a produselor pe baza de plante si nutritionale sau a medicamentelor homeopate si a altor produse descrise inainte de a consulta mai intai un medic sau un furnizor de servicii medicale.
 5. Datorita caracterului limitat al comunicarii prin intermediul functiilor interactive ale website-ului nostru, orice asistenta medicala pe care ati putea-o primi folosind orice astfel de caracteristici este probabil incompleta si poate chiar sa fie interpretata diferit. NU constituie o confirmare medicala specifica si, in consecinta, nu trebuie sa va bazati pe aceasta fara o consultare suplimentara de specialitate.
 6. Farmacist de Garda isi declina orice raspundere pe baza informatiilor furnizate pe acest website.
 7. Raspunderi:
  (a) limiteaza sau exclude orice raspundere pentru orice vatamare corporala rezultata din neglijenta sau din sfaturile oferite pe acest site web;
  (b) limiteaza orice obligatie in orice mod care nu este permisa de legislatia aplicabila;
 8. Farmacist de Garda nu ofera nici o garantie cu privire la fiabilitatea, precizia, oportunitatea, utilitatea, adecvarea informatiilor continute in acest website si nu reprezinta si / sau garanteaza erorile umane, omisiunile, intarzierile, intreruperi sau pierderi cauzate de problemele technice aparute la navigarea dumneavoastra online.

Acesta este un document de declinare a responsabilitatii, conceput pentru a fi utilizat pe acest site web care publica informatii generale medicale, in scopul de a renunta la raspunderea – sau mai degraba la tentativa de a renunta la raspundere – in legatura cu respectivele informatii publicate. Este updatat periodic si afirma, de asemenea, ca nu sunt furnizate garantii sau declaratii cu privire la informatiile medicale si ca operatorul website-ului nu trebuie sa fie tras la raspundere in cazul in care un utilizator sufera vreun prejudiciu sau pierdere dupa ce consulta informatiile publicate.

Daca doriti sa solicitati clarificari cu privire la aspectele de mai sus, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.