Colodan – o alegere inspirata pentru imunitate

Colodan-o alegere inspirata pentru imunitate
Colodan-o alegere inspirata pentru imunitate
5
(1)

Colodan – o alegere inspirata pentru imunitate

Colostrul, si in special Colodan, reprezintă o alegere foarte inspirata pentru imunitate, datorita capacitații remarcabile a colostrului de a oferi protecție si de a susține sistemul imunitar împotriva infecțiilor de orice fel.
Spun “in special Colodan“, fiindcă este singurul supliment cu colostru cu numeroase studii care sa certifice cele spuse.

Colodan conține colostru pur 100%,fara aditivi, fără conservanți si fără alte procese de prelucrare ajutătoare. Ceea ce îl face unic este procedeul de transformare in pudra. Acest procedeu păstrează intacta formula colostrului maximizând astfel efectul si proprietățile factorilor bioactivi. Acest lucru constituie un avantaj major fata de restul produselor cu colostru, avantaj care se reflecta intr-o eficienta net superioara.

Îl aduc acum in atenție datorita interesului crescut pentru pentru produsele care întăresc sistemul imunitar si protejează împotriva infecțiilor.
Colodan este un supliment complex, unic pe plan mondial, cu numeroase beneficii asupra sănătății.
Colostrul conține imunoglobuline, proteine esențiale, factori de creștere, probiotice, vitamine, lactoferina.

Colodan – o alegere inspirata pentru imunitate

Imunoglobulinele

IMUNOGLOBULINELE = ANTICORPI

Colostrul de la Colodan conține toate cele 5 tipuri de imunoglobuline(IgA, IgD, IgG, IgE, IgM).
Imunoglobulinele au rol major in mentinerea sănătății organismului si in lupta împotriva infecțiilor.
Acestea au rol antiviral, antibacterian, antimicotic. Imunoglobulina M (IgM)-este primul tip de anticorpi produși de organism, ca răspuns la o infecție, care apoi sunt înlocuiți treptat de anticorpi din clasa IgG. Imunoglobulina G (IgG) reprezintă aproximativ 50% din totalul moleculelor Ig din organism si este singura care traversează placenta si ajunge la nou-născut.

Sănătatea intestinului joaca un rol esențial in mentinerea sistemului imunitar puternic.

Flora intestinală sau microbiota intestinală reprezintă totalitatea microorganismelor care trăiesc în intestine. Nu se poate vorbi de o imunitate crescută si de un organism protejat fără o flora intestinală echilibrata. Mare parte din imunitatea organismului este susținută de partea inferioară a sistemului digestiv.
Digestia si absorbția nutrienților se realizează in mod optim când flora intestinala este echilibrata. Tranzitul lent sau foarte accelerat este in strânsă legătura cu flora intestinală, o flora echilibrata reglează tranzitul și menține sănătatea sistemului digestiv.
Colostrul conține in mod natural probiotice care protejează si refac flora intestinala, contribuind astfel la cresterea imunitatii si la sănătatea întreg sistemului digestiv.

Lactoferina

Lactoferina se găsește in compoziția colostrului Colodan in mod natural.
Lactoferina a fost studiată pentru proprietățile sale antiinfecțioase deosebite, dar și pentru rolul pe care îl are în modularea răspunsului imun și a inflamației.
Are rol benefic in absorbția fierului. Aceasta deblochează depozitele si eliberează fierul disponibil in circulația sanguina si creste rata de absorbție a fierului.
Lactoferina are acțiune antibacteriana, antifungica și antivirala. Studiile recente au demonstrat ca lactoferina are acțiune puternic antivirala. Aceasta are capacitatea de a bloca pătrunderea virusurilor in celulele organismului.
Intervine eficient in procesele inflamatorii.

Factori de creștere si vitamine

Datorita factorilor de creștere si a vitaminelor prezente in compoziție, Colostrul Colodan contribuie la refacerea țesuturilor, cresterea rezistentei fizice si îmbunătățirea performantelor sportive.
Susține refacerea organismului in perioadele de suprasolicitare si efort fizic intens si grăbește recuperarea organismului după perioadele de boala.

Susține perioada de creștere si dezvoltare a copilului

Colostrul are in compoziție o cantitate importantă de vitamine si factori de creștere care susțin dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Când se poate administra Colostrul Colodan

Datorita complexității compoziției, a caracterului natural, a lipsei de reactii adverse, aria de acoperire este foarte vasta si cu rezultate remarcabile.

Colodan – o alegere inspirata pentru imunitate

Pentru imunitate

Sprijină buna funcționare a sistemul imunitar, creste capacitatea de apărare a organismului împotriva infecțiilor si reduce deasemenea recurenta acestora. Colostru are efect antiviral, antibacterian si antimicotic, fiind astfel foarte utila administrarea in cazul oricărui tip de infecție.

Afecțiuni digestive

Pentru dezvoltarea si protejarea florei intestinale, refacerea mucoasei intestinale.
Contribuie la reducerea balonării, a indigestiei, a flatulentei si a durerilor abdominale.
Reglează tranzitul intestinal. Este util in constipație sau diaree si in sindromul colonului iritabil.

Copii prematuri

Copiii prematuri au nevoie în mod special de o atenție sporita și de o îngrijire speciala pentru a grăbi recuperarea.
Laptele matern și în special colostrul sunt esențiale în procesul de creștere, dezvoltare și recuperare a copilului prematur.
Imunoglobulinele din compoziția colostrului susțin imunitatea foarte fragila a copilului prematur și formează o bariera împotriva factorilor nocivi din exterior.

Pentru sportivi

Susține sistemul cardiovascular si osteoarticular.
Susține refacerea organismului după efort fizic intens.
Menține sănătatea mușchilor, oaselor, ligamentelor.

Oferă suport si protecție in diverse afecțiuni

Reduce efectele negative ale chimioterapiei.

Reduce efectele negative ale consumului de antibiotice.

Mai multe (foarte multe) informații si studii găsiți in link-ul de mai jos.

Cercetare, studii – Colodan➡️

Protecție la antibiotic➡️

Cât de util a fost acest articol?

Rating 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

4 Comments

    • Depinde și pentru ce se folosește-imunitate/afecțiuni digestive/recuperare/nou-născuți/…….
      Se poate administra 10-12 zile/sau 10 zile pe luna/sau o perioada mai lunga.Nu are limita la perioada maxima de administrare.

  1. Simt imbunatatiri după 5 zile. Mi-a reglat tranzitul. Recomand!
    Multumim pentru informatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *