Suplimente de pe net

Suplimente de pe net
Suplimente de pe net

Suplimente de pe net

Suplimentele alimentare, de cele mai multe ori, nu pot înlocui tratamentul medicamentos prescris de către medic, cel mult pot îmbunătăți efectele acestuia.

In spațiul on-line apar din ce în ce mai des reclame la suplimente alimentare și sfaturi care promit sa scape pacientul de “N” pastile prescrise de către medic în schimbul unei singure pastile cu efecte miraculoase.

In general aceste suplimente “miraculoase” cu efecte “Dumnezeiești” au și un preț pe măsură de câteva sute de lei la care se aplica o reducere, în general promoțională, de cel puțin 50%.

Rezultatul este un supliment alimentar, care după reducere, costa tot câteva sute de lei.

Dacă ne uitam în compoziție găsim în general 2, maxim 3 plante cunoscute și 2, 3 vitamine, pe care oricum le găsim în alimentația zilnica. Peste aceasta compoziție se adaugă și un nume cu răsunet care să ofere încredere. și este gata o compoziție de 10 lei, dar la un preț de câteva sute de lei.

Bineînțeles ca și reclama are o contribuție majora, câteva poze cu oameni în vârstă care aleargă, ceva povesti de succes și bineînțeles o descriere uimitoare.

Se creează si o stare de alerta prin:

Iluzia de stoc limitat

“Doar astăzi este promoția”

Mai sunt decât câteva cutii, grăbiți-va!

Etc….

Concluzii:

Pacienții cu tensiune mare, oscilanta, pacienții cu diabet, pacienții cu afecțiuni hepatice grave, și alte afecțiuni cronice sunt sfătuiți sa ceara un sfat avizat înaintea schimbării tratamentului.

NU tot ce pare incredibil și nemaivăzut, practic o revoluție în medicina, este și adevărat. Se profita de multe ori de lipsa de informare și de suferința pacientului și astfel se poate comercializa un produs, denumit supliment alimentar, la un preț fără limita.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dieta echilibrata, dar pot menține starea de sănătate. Suplimentele alimentare pot avea și reacții adverse, pot produce alergii, pot afecta sănătatea, pot face în unele cazuri mai mult rău decât bine.

Suplimentele alimentare pot aduce beneficii dacă sunt alese atent, administrate corect si achiziționate de la unități comerciale autorizate.

Atenție la compoziție, preț, reduceri false si înșelătorii!

Medicamente cu paracetamol➡️

Pentru imunitate adulți➡️

Vezi articole si pe Patreon
Become a patron at Patreon!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like