NoCist – Specchiasol

Nocist - Specchiasol
Nocist - Specchiasol
5
(8)

Util in tratamentul si prevenția infecțiilor urinare

NoCist – Specchiasol, o formula unica si completa care contribuie la tratarea si prevenția infecțiilor urinare, utila de la primele simptome si cu efect de la prima administrare.

Infecțiile urinare – E. Coli

Auzim foarte des in farmacie:

 • “Am urmat tratamentul cu antibiotic si peste o luna au revenit simptomele”
 • “Am făcut iar urocultura si din 5 antibiotice la care era sensibila a rămas decât unul”
 • “Este al 4-lea tratament cu antibiotic pe care îl fac anul acesta”

Printre microorganismele responsabile de infecțiile tractului urinar, Escherichia coli este agentul care determină 80-95% din cazurile de infecție urinara.

E. Coli – de ce este greu de tratat? 

Lista de antibiotice, oferita de antibiograma, la care bacteria este sensibila, este din ce in ce mai scurta. Perioada intre 2 episoade acute este de asemenea foarte scurta, iar simptomele revin, uneori, si de câteva ori pe an.

E. Coli reușește sa reziste tratamentului, sau sa recidiveze după o perioada foarte scurta, datorita unui mecanism ce permite bacteriei să scape de acțiunea antibioticelor și de răspunsul imun al organismului. 

Biofilmul de Escherichia Coli constă dintr-o colonie bacteriană încorporată într-o matrice de substanțe polimerice extracelulare (EPS) care protejează bacteria si o face mult mai rezistenta la tratamentul cu antibiotic.

Biofilmele conferă bacteriilor capacitatea de a fi mult mai rezistente la acțiunea antibioticelor. După ce a aderat la peretele vezicii urinare, bacteria Escherichia coli activează un proces care îi permite să creeze o structură complexă numită biofilm

Datorita dificultății cu care se tratează infecțiile urinare produse de E. Coli si de gradul foarte mare de recidive, tendința este de a găsi soluții noi pentru a împiedica aderarea, a împiedica formarea biofilmului si pentru a favoriza eliminarea.

NoCist – Specchiasol

O abordare noua si utila in tratamentul si prevenția infecțiilor urinare.

1. NoCist intensive

NoCist intensive, un ajutor încă de la primele simptome ale unei infecții urinare.

Reduce încă de la prima administrare simptomele infecției urinare: nevoia frecventa de a urina, usturimea, durerea si senzația de arsura in timpul urinarii, mirosul urat al urinei, cantitatea mica de urina eliminata, urina tulbure.

Formula intensive are in compoziție:

 • N-Acetilcisteina
 • Afin american
 • D-manoza
 • Mesteacăn alb

O formula unica si inovatoare eficienta pentru combaterea si prevenția infecțiilor urinare, o abordare noua pentru o problema greu de tratat

Avantaje

 • Efect resimțit de la prima administrare
 • Fără reacții adverse
 • Formulă exclusivă patentată
 • Indicat în sarcină – cu recomandarea medicului 
 • Indicat pe perioada alăptării
 • Se poate administra începând cu vârsta de 3 ani

Mod de administrare 

1-3 plicuri/zi, seara înainte de culcare, după golirea vezicii urinare.

Compoziție – acțiune

N-acetilcisteina

N-acetilcisteina distruge biofilmul și reduce numărul de forme viabile ale bacteriei E. Coli prezente în tractul urinar.

De asemenea, blochează aderarea bacteriilor la epiteliul tractului urinar si contribuie la eliminarea acestora.

Practic, N-acetilcisteina un este un agent anti-biofilm si o soluție noua, fără reacții adverse, care poate fi folosit cu succes in tratamentul infecțiilor urinare. 

Afin american – Merișor

Afinul american este folosit pentru a preveni si pentru a reduce simptomatologia infecțiilor urinare. Are acțiune antiinflamatoare, antiseptică si diuretică. Contribuie la reducerea numărului microorganismelor patogene din tractul urinar. Are capacitatea de a reduce aderenta bacteriilor la peretele vezicii urinare. Prin acțiunea sa antiinflamatoare, reduce manifestările neplăcute ale infecțiilor urinare. Provoacă si acidifierea urinei, creând astfel un mediu nefavorabil pentru bacterii și, în special, pentru Escherichia coli.

De asemenea, un mecanism care sta la baza acțiunii merișorului împotriva infecțiilor urinare, este capacitatea polifenolilor din afinul american de a acționa ca agenți antiadezivi, fiind foarte util in prevenirea si inhibarea aderenței bacteriilor la nivelul tractului urinar. 

Extractul din frunze de mesteacăn alb

Are efect diuretic si depurativ. Frunzele de mesteacăn accelerează procesele normale de micțiune si favorizează eliminarea mai rapidă a toxinelor. 

D-manoza

Împiedica aderarea bacteriilor la epiteliul tractului urinar si favorizează eliminarea acestora. Reduce aderarea bacteriilor – acestea nemaiavând capacitatea de a se fixa pe peretele vezicii, sunt eliminate odată cu golirea vezicii urinare.

Este recomandata pentru infecțiile cu E. coli, deoarece inhiba procesul de aderare a bacteriei la epiteliul vezicii urinare. D-manoza contribuie la scăderea recurentelor infecțiilor tractului urinar si la ameliorarea simptomelor lor. Aceasta blochează dezvoltarea bacteriilor din tractul urinar.

👉 Vezi prospect – Nocist intensive 

2. NoCist prevent 

Un real ajutor pentru prevenirea infecțiilor urinare recidivante

Nocist prevent are in compoziție:

 • N-acetilcisteina
 • Extract de Afin-american
 • Extract de mesteacăn

Datorita compoziției, NoCist prevent are capacitatea de a preveni infecțiile urinare, contribuind la scăderea recurentelor infecțiilor tractului urinar.

👉 Vezi prospect – Nocist prevent 

3. NoCist săpun lichid intim

Nocist săpun lichid este un produs de igienă intimă zilnică, recomandat pentru uzul zilnic preventiv sau in cazul afecțiunilor genitale.

Conține fermenți lactici cu acțiune probiotică, precum și extract de merișor și zinc, care împiedică formarea biofilmului bacterian.

Nocist este un săpun intim cu extracte de plante medicinale care protejează, calmează, hidratează, igienizează, echilibrează flora bacteriana și ph-ul fiziologic, creând un mediu nefavorabil apariției patogenilor implicați în infecțiile intime.

👉 Săpun lichid intim NoCist Intimo

👉 5 suplimente pentru infecții urinare

Cât de util a fost acest articol?

Rating 5 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *